ro  en  it
Gazduire Shared
Inregistrare Domenii
Servere Dedicate
Servere Virtuale
Colocare Servere
Licente Plesk
Licente Virtuozzo
Licente SiteBuilder
Licente HSPcomplete
Licente WHM/cPanel
Acum si pe Facebook
Home Despre Noi Servicii Licente Intrebari Frecvente Oportunitati Colaborare Contact si Suport
Termeni si conditii
Promotie Hosting GRATUIT
Promotie Inregistrare Domenii
Vezi continut comanda
ImpactWeb
Avast Antivirus Romania
Termenii si Conditii - privind oferta Fastweb pentru servicii de gazduire

Pentru a satisface toate nevoile clientilor nostri, numiti in continuare Beneficiari, Fastweb este o firma cu raspundere legala, etica si operationala.

Pentru a proteja interesele utilizatorilor Internet si ale clientilor nostri, cerem acceptarea acestei politici de utilizare a serviciilor noastre. Politica de utilizare a fost stabilita pentru a ghida clientii nostri, pentru a le clarifica drepturile, obligatiile si responsabilitatile ca utilizatori de Internet si Beneficiari ai serviciilor noastre. Aceasta politica de utilizare doreste sa sublinieze activitatile care sunt daunatoare pentru eficienta serverelor fastweb.ro si care compromit serviciile noastre de hosting. Ca membru al comunitatii Internet, fastweb.ro urmareste sa previna acele activitati care sunt iresponsabile sau daunatoare activitatii in reteaua Internet. Pentru orice activitate subliniata mai jos, ne rezervam dreptul sa luam masurile preventive sau coercitive, dupa caz. Utilizarea serviciilor fastweb.ro de catre Beneficiar constituie o acceptare a termenilor acestei politici de utilizare a serviciilor. Politica de utilizare poate fi revizuita in viitor, pentru a indeplini cerintele mediului Internet, cadrul legal din Romania si nevoile Beneficiarilor.

Utilizarea serviciilor noastre constituie o acceptare a oricaror noi termeni si conditii. Va sfatuim sa revedeti aceasta politica de utilizare periodic.

Incalcari
Beneficiarii incalca aceasta politica de utilizare daca ei, clientii si/sau partenerii lor se angajeaza in urmatoarele activitati nepermise.
Spamming se refera la actul de a trimite, asista sau consimti la trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate prin Internet, catre o adresa care nu a solicitat si a confirmat in mod expres dorinta de a primi aceste mesaje. Aceasta include, dar nu se limiteaza la trimiterea de anunturi comerciale(reclame), cereri caritabile, petitii pentru semnaturi, sondaje de opinie, oferte promotionale, etc. Aceste tipuri de mesaje sunt denumite "Unsolicited Broadcast Email"/"Unsolicited Commercial Email" si vor fi referite in continuare ca SPAM. SPAM-ul este considerat daunator pentru ca incarca serverele fastweb.ro, poate bloca accesul altor Beneficiari ai serviciilor fastweb.ro, incalca acordurile cu providerii "upstream" si induce o apreciere negativa a serviciilor oferite de fastweb.ro. SPAM-ul include, dar nu se limiteaza la, orice forma de transmitere a informatiilor bazata pe Internet, cum ar fi e-mail, transmisii fax prin Internet sau telefonie prin Internet. Reprezinta o incalcare a acestei politici de utilizare participarea la Spamming catre o terta parte, chiar daca acea terta parte nu foloseste sistemele, reteaua si resursele fastweb.ro, daca mesajul SPAM contine referinte catre un site gazduit de noi, sau contine referinte, mesaje sau link-uri catre un serviciu, retea sau sistem al fastweb.ro.
Modificarea header-elor se refera la actul de a modifica, sterge sau falsifica header-ele mesajelor e-mail, partial sau in totalitate, pentru a ascunde expeditorul unui e-mail. La fel ca SPAM-ul, modificarea header-elor e daunatoare serverelor fastweb.ro si ne compromite reputatia.
Hartuirea reprezinta actul sau intentia de intimidare, amenintare sau alte metode de hartuire folosind sistemele, reteaua si infrastructura fastweb.ro. Hartuirea poate rezulta prin limbajul utilizat in corespondenta, frecventa sau marimea mesajelor trimise. Un singur mesaj de acest fel poate fi considerat hartuire. Mesajele aditionale trimise unui destinatar care a cerut intreruperea trimiterii de mesaje catre el pot fi considerate hartuire.
Facilitarea unei incalcari a acestei politici de utilizare prin reclama, transmiterea sau punerea la dispozitie a oricarui program, produs, serviciu sau informatie care e destinat incalcarii acestei politici de utilizare. Aceasta include punerea la dispozitie a oricarui mijloc de SPAM, initiere a pachetelor PING, mail-bombing, atacuri de tip "Denial of Service", piraterie software sau alte mijloace sau mecanisme care intrerup sau deranjeaza utilizarea retelei Internet de catre alti utilizatori sau proprietatea intelectuala.
Accesul neautorizat sau ilegal la alte calculatoare sau retele de calculatoare prin accesarea, incercarea de accesare, monitorizarea sau intreruperea utilizarii unui cont de utilizator, sistem sau retele de calculatoare sau orice alte mijloace de evitare a masurilor de securitate din alte sisteme fara permisiunea scrisa a proprietarilor lor. Acest tip de activitate este deosbit de daunator si poate avea drept consecinta o bresa de securitate. Orice activitate care poate fi folosita ca precursor sau initiator al unei incercari de penetrare a securitatii unui sistem e privita in acelasi fel (de exemplu: scanarea porturilor, scanarea invizibila a porturilor sau alte tehnici de monitorizare si strangere de informatii). Aceasta include, dar nu se limiteaza la orice incercare de a evita masurile de securitate pentru a obtine acces la serviciile oferite de fastweb.ro care nu se regasesc in tipul abonamentului Beneficiarului si scanarea retelei noastre sau altor retele cu intentia de a evalua sau a exploata eventualele vulnerabilitati.
Vanzarea/Subinchirierea accesului la conturile de utilizator cum ar fi oferirea de servicii e-mail si alte servicii adiacente catre utilizatori care nu au nevoie de aceste servicii, vanzarea scripturilor puse la dispozitie de catre fastweb.ro, incredintarea codurilor/parolelor de acces catre persoane care nu sunt autorizati sa primeasca aceste materiale. Utilizarea excesiva a procesorului, latimii de banda sau ocuparea excesiva a spatiului pe hard-disk poate compromite reputatia mediului de hosting. Aceasta rezulta dintr-o utilizare a sistemului intr-o maniera care foloseste resursele sistemului dincolo de limitele specificate in abonamentul Beneficiarului.
Distribuirea de virusi/viermi/troieni, atacuri de tip Denial of Service sau alte activitati distructive prin trimiterea sau distribuirea de cod malitios, informatii legate de crearea virusilor/troienilor/viermilor/mail-bombing sau servicii de tip Denial of Service, indiferent de intentie. Aceasta include crearea si trimiterea pachetelor cu dimensiuni ilegale, UDP-flooding, ping-flooding sau orice alta activitate care e daunatoare si care poate duce la atacuri de tip Denial of Service. Deasemenea, activitatile care intrerup functionarea/utilizarea sau interfereaza cu utilizarea unui calculator sau a oricarui alt sistem, retea, serviciu sau echipament legat de acesta. Aceste tipuri de activitati sunt considerate daunatoare pentru mediul de hosting, dar si pentru intregul mediu Internet.
Violarea proprietatii intelectuale prin angajarea in orice activitate care incalca drepturile de proprietate intelectuala, care include, dar nu se limiteaza la copyright, marca inregistrata, de serviciu, secrete profesionale, licente sau patente detinute de alte persoane, firme sau entitati. Fastweb.ro e responsabila in fata legii sa raspunda imediat la orice sesizare privind incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala si sa blocheze accesul Beneficiarului la serviciile de hosting la primirea unei notificari oficiale. Cauzele cele mai frecvente care duc la incalcarea legii drepturilor de autor sunt afisarea unor fotografii protejate prin copyright, afisarea unui site exterior intr-un frame fara acordul detinatorului site-ului, folosirea unei marci inregistrate pentru promovarea unui produs fara permisiunea detinatorului marcii. Puteti citi legea drepturilor de autor la adresa www.legi-internet.ro .
Materiale obscene, rasiste sau discriminatorii. Folosirea serviciilor oferite de fastweb.ro pentru transmiterea, pastrarea, publicarea, afisarea sau punerea la dispozitie de materiale obscene, rasiste sau discriminatorii este interzisa. Toate materialele de pe site-urile gazduite de fastweb.ro trebuie sa se conformeze cu legile in vigoare in Romania. La orice incalcare a acestei reguli, vom transmite o notificare organelor abilitate.
Limbaj abuziv sau defaimator. Folosirea serviciilor fastweb.ro pentru transmiterea, pastrarea, publicarea, afisarea sau punerea la dispozitie a materialelor care contin limbaj abuziv, defaimator, care incita la violenta, hartuire.
Alte activitati ilegale reprezinta angajarea in activitati ilegale, transmiterea, publicarea, pastrarea schemelor piramidale, software-ului piratat si colectarea/utilizarea frauduloasa a cartilor de credit si a informatiei si alte activitati care intra sub incidenta legii.
FASTWEB defineste ca abuz sau folosire ilegala a retelei: orice e-mail comercial (comunicare comerciala prin intermediul postei electronice) care este trimis catre o adresa a unui destinatar ce nu a cerut si confirmat in mod expres dorinta de a primi astfel de mesaje. E-mail-urile comerciale includ si nu se limiteaza la: reclame, sondaje de opinie, oferte promotionale. Aceste tipuri de mesaje sunt denumite "UNSOLICITED COMERCIAL E-MAIL" si sunt referite ca SPAM. FASTWEB interzice generarea unui trafic neobisnuit de mare cu scopul de a supraincarca conexiunea unui server sau a unui utilizator de Internet, sau care duce la epuizarea resurselor serverelor obstructionand astfel accesul utilizatorilor legitimi. Acest tip de abuz va fi referit ca FLOOD. FASTWEB interzice orice activitate care are ca scop accesul, obtinerea si/sau modificarea de informatii/resurse ce nu au un caracter public. Aceste activitati includ, fara a se limita la exploatarea breselor de securitate de pe alte calculatoare conectate la Internet, cautarea de brese de securitate a unor calculatoare conectate la Internet, folosirea de servicii tip PROXY, IRC, IRC bouncer, shell server, GAME SERVER, tracker de fisiere tip torrent, hub dc++, streaming audio si video. FASTWEB interzice transmiterea, distribuirea sau stocarea de materiale ce violeaza legile in vigoare, sunt protejate prin copyright, marca de comert, de fabrica sau de serviciu, sau orice alt drept de proprietate intelectuala fara autorizatiile necesare, fara a se limita doar la acestea. FASTWEB interzice transmiterea, distribuirea si stocarea de materiale obscene, pornografice, discriminatorii, rasiste sau care violeaza legile de control al exportului in vigoare.
Responsabilitatea pentru activitatile daunatoare enuntate mai sus revine in sarcina Beneficiarului. Nu monitorizam si nu vom monitoriza continutul site-urilor si/sau comunicatiilor Beneficiarilor nostri. Daca sesizam vreo incalcare a acestei politici de utilizare vom raspunde corespunzator. Tipul raspunsului nostru depinde de gravitatea si durata incalcarii politicii de utilizare. Daca sesizam o incalcare vom investiga cauzele si vom determina masurile necesare pentru a remedia problema. Nu veti primi despagubiri pentru timpul cat site-ul dumneavoastra nu a fost on-line sau daca vom suspenda sau sterge site-ul dumneavoastra din cauza unor incalcari ale acestei politici de utilizare.

Masurile ce vor fi luate:
Vom emite un avertisment.
Vom cere indepartarea continutului.
Contul de hosting este suspendat ("dezactivat").
Vom cere un depozit bancar ca asigurare impotriva unor incalcari viitoare.
Contul de hosting este sters, toate informatiile sunt sterse permanent si irecuperabil de pe serverele noastra,
posibil fara a va instiinta/anunta.
Vom lua o masura conforma cu Politica de utilizare a serviciilor fastweb.ro sau cu legile in vigoare.
In unele situatii vom anunta autoritatile legale abilitate.
Disfunctionalitati ale serviciului

Disponibilitatea serviciului este garantata in proportie de minim 99.8% prin asigurarea unor legaturi redundante. In cazul in care aceasta disponibilitate nu este asigurata, Beneficiarului i se vor putea acorda cu titlu de despagubiri, urmatoarele reduceri la tariful lunar al serviciului:
Disponibilitate in procente sub 99.8%
Reduceri acordate in procente
99%
3%
98%-99%
5%
95.5% – 98%
7%
94.5% – 95.5%
10%
Sub 94.5%
15%

Alte informatii
Monitorizare - Nu vom monitoriza intentionat mesajele private e-mail trimise sau primite de Beneficiar, decat daca vom primi o cerere din partea autoritatilor. Ne rezervam dreptul sa monitorizam serverele si echipamentele, care pot include date si informatii care apartin Beneficiarului.
Divulgarea informatiilor private - Nu vom divulga informatiile despre clientii nostri decat daca primim o cerere din partea autoritatilor abilitate.
Viteza de reactie - Vom raspunde notificarilor legate de incalcari ale acestei politici de utilizare cat se poate de repede.
Informatii inregistrare domenii
Pentru inregistrarea oricarui Top Level Domain prin SC Fastweb SRL se presupune acceptarea termenilor si conditiilor impuse de Registrul respectiv.

SC Fastweb SRL inregistreaza numele de domeniu si reinnoieste inregistrarea acestora sub diferite extensii, in masura in care Clientul a solicitat o comanda ferma pentru astfel de nume de domeniu sau reinnoirea acestuia, in conformitate cu termenii si conditiile descrise mai jos. Lista de extensii disponibile Clientului este actualizata periodic de catre Fastweb.

Actionand doar ca un intermediar, SC Fastweb SRL va inregistra domeniile respective la organismele relevante sau partenerii contractuali competenti (si anume Registry sau Registrar, denumit in continuare "Furnizor" sau "Furnizori") in scopul de a indeplini comanda clientului.

Cu toate acestea, in realizarea acestui proces, SC Fastweb SRL nu va efectua nici o actiune pentru a verifica in orice fel disponibilitatea denumirii pe care clientul doreste sa o adopte ca un nume de domeniu de internet.
Informatii de copyright
Materialele folosite in acest site au copyright © 2005 FastWeb SRL. Toate drepturile rezervate.
Copiere, tiparire, download documente, imagini de pe site-ul nostru se poate face numai in cazul in care acestea vor fi folosite exclusiv in scopuri personale, informationale, necomerciale.

Exceptand cele spuse mai sus, nu este permisa utilizarea, tiparire, copierea, afisarea, reproducerea, publicarea, licentierea, transmiterea sau distribuirea oricarei informatii de pe acest site fastweb.ro fara acordul prealabil din partea FastWeb.
Parallels Virtuozzo Centos Debian FreeBSD Windows Server 2008
Servicii
Gazduire Shared
Inregistrare Domenii
Servere Dedicate
Servere Virtuale
Suport Tehnic
Telefon: (+40)251-212037
            (+40)251-449394
Fax: (+40)251 212037
E-mail: office[at]fastweb.ro
Contact Online
Noutati - Promotii
Domeniu .RO .com .net .org GRATUIT *